yrittäjä

Karoliina hievanen

Rakkaudesta lajiin

Urheiluvalmennus Karoliina Hievanen on tanssinopetusta ja fysiikkavalmennusta tarjoava yritys, joka on toiminut vuodesta 2015.

Yritys syntyi intohimosta urheiluun, tanssiin ja opettamiseen. Tämä intohimo näkyi jo 15-vuotiaassa tytössä, jolloin Karoliina aloitti tanssinopettamisen paikallisessa liikuntaseurassa.

Tömön jälkeen tanssikoreografioita syntyi joka vuosi useammalle ryhmälle.

vuosien kokemuksella

Liikuntaneuvojaksi Karoliina Hievanen valmistui 2012, jonka jälkeen hän on toiminut myös fysiikkavalmentajana eri lajien urheilijoille. Tämän lisäksi Karoliina on työskennellyt aktiivisesti lasten- ja aikuisliikunnan parissa kouluttajana, leiriohjaajana sekä kuntosalilla

Vuonna 2020 Karoliina perusti oman tanssistudion Raisioon nimeltään UVKH Dance. Tanssikoulullaan hän opettaa päälajinsa katutanssin lisäksi show-, lyrical-, lattari- ja paritanssia sekä akrobatiaa.

Nykyään UVKH Dancen riveistä löytyy jo yli sata tanssijaa niin harrastelijoita kuin kilpailijoita. Iloinen ja urheilullinen meno tempaa mukaansa kaikenikäisiä tanssijoita. 

UVKH Dance ei ole vain harrastus, se on elämäntapa ja yhteisö.

VIsio & arvot

UVKH Dance haluaa luoda inspiroivaa fiilistä ja koskettaa ihmisiä toivoa antavilla teoksillaan.

UVKH:n tunneilla hauskuus on ensisijalla. Hyvä ilmapiiri ja kunnioitus muita kohtaan ovat tärkeitä arvoja UVKH:n tanssijoiden keskuudessa.

Vieritä ylös